Hvad er Aktiv Ferie?

Aktiv Ferie er et tilbud i sommerferien samt i uge 7 og 42 til alle børn i Aabenraa Kommune.

Aktiv Sommerferie 

I sommerferien afholder Kultur og Fritid Aktiv Ferie for alle skolebørn mellem 0. og 9. klasse.  

Det er kommunens foreninger, institutioner og øvrige aktivitetsudbydere, der tilbyder at lave nogle sjove, spændende og udfordrende aktiviteter for dig og dine venner.

Aktiviteterne foregår forskellige steder i kommunen, og du kan deltage uanset, hvor i kommunen du bor. Nogle af aktiviteterne er dog målrettet bestemte aldersgrupper. Det er gratis at deltage i de fleste aktiviteter, men ved nogle af aktiviteterne er der en deltagerbetaling. Du vil kunne se aktiviteterne ultimo maj måned. Der udsendes postkort til samtlige skoleelever i kommunen omkring den 1. juni. Postkortet vil henvise til Aktiv Feries hjemmeside, hvor man kan se alle ferietilbuddene og tilmelde sig aktiviteterne.

Kommunen sørger ligeledes for at formidle aktivitetstilbuddene ved at udsende en e-mail til samtlige skoler i Aabenraa Kommune. I denne mail henvises der til Aktiv Feries hjemmeside. Skolerne lægger denne oplysning ud på AULA, og her kan forældre og børnene se, hvilke aktiviteter der er i sommerferien.

Vi håber, at du vil benytte dig af de mange forskellige aktivitetstilbud i sommerferien rundt om i kommunen.

Aktiv Efterårsferie og Aktiv Vinterferie

I Aabenraa Kommune er der ligeledes aktiviteter i børnenes efterårs- og vinterferie.

Kommunen sørger for at formidle aktivitetstilbuddene ved at udsende en e-mail til samtlige skoler i Aabenraa Kommune. I denne mail henvises der til Aktiv Feries hjemmeside. Skolerne lægger denne oplysning ud på AULA, og her kan forældre og børnene se, hvilke aktiviteter der er i efterårs- og vinterferien.

På Aktiv Feries hjemmeside kan man se aktivitetstilbuddene godt 10 dage før efterårs- og vinterferien.

Vi ønsker dig en rigtig god og aktiv ferie.